24/7 Service

Sinds 1975

Flexibele oplossingen

Huurformules

Belsec, dé expert in werfbeveiliging

Steeds vaker hebben dieven het op een bouwwerf gemunt en vindt er diefstal plaats van materialen, gereedschap en machines. Met de werfbeveiliging van Belsec kiest u voor de allerbeste beveiliging van uw werf en dekt u zich ijzersterk in tegen inbraakgevaar.

Gratis adviesgesprek

24/7 service

Belsec is sterk en oprecht met uw veiligheid begaan. Daarom zijn onze medewerkers 24/7 voor u beschikbaar. We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd en zorgen bij een vraag meteen voor een daadkrachtig antwoord of sterke oplossing.

Sinds 1975

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen.

Flexibele oplossingen

Omdat uw werf vaak van locatie wisselt, biedt Belsec een uiterst flexibele werfbeveiliging. Zo zorgen we altijd voor een draadloos alarmsysteem, dat even makkelijk geplaatst als verplaatst kan worden.

Huurformules

Tijdelijke werfbeveiliging nodig? Ontdek snel onze huurformules. U kiest precies hoe lang u beschermd en beveiligd wil zijn en geniet zo lang van de complete service van Belsec.

Flexibele oplossingen voor wisselende locatie

Omdat uw werf vaak van locatie wisselt, biedt Belsec een uiterst flexibele werfbeveiliging. Zo zorgen we altijd voor een draadloos alarmsysteem, dat evenmakkelijk geplaatst als verplaatst kan worden.

Videoverificatie

Belsec heeft speciale detectoren met videoverificatie (Videofied®). Bij de geringste beweging sturen de camera’s 10 seconden beeldmateriaal via een GPRS-systeem door naar de meldkamer. De meldkamer grijpt meteen in als er dieven aan het werk zijn en verwittigt de politie. Natuurlijk werkt het systeem ook omgekeerd: bij vals alarm negeert de meldkamer het signaal en vermijdt u onnodige kosten.

Op elk systeem kunnen 24 camera’s worden aangesloten. Er zijn zowel binnen- als buitencamera’s beschikbaar. Met dit camerasysteem is uw werf op elk moment beveiligd tegen inbraken, zonder dat u daarvoor beroep moet doen op fysieke bewaking. Zo bespaart u grote kosten en bent u zeker van uw veiligheid.

Voordelen op een rij

  • Compleet draadloos met 800 meter bereik
  • Videoverificatie zorgt voor snelle actie of voorkomt vals alarm
  • Hoog kwalitatief en stabiel systeem
  • Onafhankelijk van stroom, dankzij ingebouwde accu’s met een levensduur van twee jaar.
  • Compleet draadloos

Huurformules

Hebt u tijdelijke werfbeveiliging nodig? Ontdek dan onze huurformules. U kiest precies hoe lang u beschermd en beveiligd wilt zijn en maakt gebruik van de complete service van Belsec.

In vier stappen naar veiligheid

Analyse

Onze medewerkers komen bij u langs en analyseren de punten waar u een beveiligingsrisico loopt.

Offerte

Zodra we uw specifieke situatie hebben geïnventariseerd, stellen we een offerte voor u op. Deze offerte zullen we met u bespreken.

Installatie

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komt ons team van gecertificeerde experts bij u langs om alle beveiligingsdiensten te installeren en af te stellen.

Regelmatig onderhoud

Om optimaal te kunnen functioneren hebben beveiligingsinstallaties onderhoud nodig. Ook daar zorgen wij voor.

CONTACTEER ONS

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers:
T +32 14 31 11 19

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!