24/7 Service

Sinds 1975

Maatwerk voor uw bedrijf

Wij waarborgen kwaliteit

Belsec, dé expert in toegangscontrole

De behoefte aan veiligheid in gebouwen neemt toe. Door gebruik te maken van toegangscontrole weet u precies wie er waar en wanneer het gebouw binnen is geweest. Dit verhoogt de mate van beveiliging.

Wij bieden allerlei handige systemen aan voor toegangscontrole. Denk aan toegangscontrole door middel van een badge tot toegangscontrole aan de hand van gezichtsherkenning of vingerafdrukken (biometrie).

Gratis adviesgesprek

Sinds 1975

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen.

24/7 service

Belsec is sterk en oprecht met uw veiligheid begaan. Daarom zijn onze medewerkers 24/7 voor u beschikbaar. We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd en zorgen bij een vraag meteen voor een daadkrachtig antwoord of sterke oplossing.

Maatwerk voor uw bedrijf

Belsec maakt het u ook graag makkelijk. Want u kan ook op Belsec rekenen om het totale concept uit te voeren. We werken met partners samen die dezelfde zin voor kwaliteit in het vaandel dragen en u dankzij de samenwerking scherpe prijzen aanbieden voor een poort of een hek.

Wij waarborgen kwaliteit

Elke klant, van particulier tot onderneming, ligt Belsec nauw aan het hart. Elke relatie is daarbij gebouwd op vertrouwen en eerlijkheid. De grote tevredenheid van onze klanten is daarvan het beste bewijs.

Geïntegreerde systemen

Daarnaast bieden wij ook geïntegreerde systemen voor toegangscontrole aan, met veel verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we verbindingen leggen tussen het systeem van de toegangscontrole en andere systemen, zoals:

  • Tijdsregistratie, waarbij u kiest wie op welke momenten wel of geen toegang krijgt
  • Sociaal secretariaat
  • Camerabeveiliging
  • Brandbeveiliging, waarbij de toegang automatisch opent zodra de brandbeveiliging een alarmsignaal stuurt.

Stand-alone

Ons meest eenvoudige systeem in toegangscontrole is een stand-alone systeem. Eén systeem voor één toegang. U kiest zelf hoeveel personen vrije toegang krijgen.

In vier stappen naar veiligheid

Analyse

Onze medewerkers komen bij u langs en analyseren de punten waar u een beveiligingsrisico loopt.

Offerte

Zodra we uw specifieke situatie hebben geïnventariseerd, stellen we een offerte voor u op. Deze offerte zullen we met u bespreken.

Installatie

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komt ons team van gecertificeerde experts bij u langs om alle beveiligingsdiensten te installeren en af te stellen.

Regelmatig onderhoud

Om optimaal te kunnen functioneren hebben beveiligingsinstallaties onderhoud nodig. Ook daar zorgen wij voor.

CONTACTEER ONS

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers:
T +32 14 31 11 19

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!