24/7 Service

Sinds 1975

Zakelijk of particulier

Wij waarborgen kwaliteit

Belsec, dé expert in poortautomatisatie

Met de poortautomatisering van Belsec kiest u voor gemak, veiligheid en privacy. Met een automatische poort weet u zeker dat uw poort veilig op slot is en houdt u dieven buiten de deur.
Wij automatiseren alle bestaande types poorten en hekken. We vertalen uw wensen in een veilig systeem dat de meest betrouwbare technologie gebruikt. Zo kunt u jarenlang bouwen op onze systemen.

Gratis adviesgesprek

Sinds 1975

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen.

Wij waarborgen kwaliteit

Elke klant, van particulier tot onderneming, ligt Belsec nauw aan het hart. Elke relatie is daarbij gebouwd op vertrouwen en eerlijkheid. De grote tevredenheid van onze klanten is daarvan het beste bewijs.

Voor bedrijven én particulieren

Elk huis, elke werf of elk bedrijfsgebouw is anders. Onze oplossingen in beveiliging zijn daarom altijd maatwerk. Onze medewerkers voeren een doorgedreven risicoanalyse uit, stellen hun rapport op en zorgen voor een duurzame en betrouwbare oplossing

24/7 service

Belsec is sterk en oprecht met uw veiligheid begaan. Daarom zijn onze medewerkers 24/7 voor u beschikbaar. We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd en zorgen bij een vraag meteen voor een daadkrachtig antwoord of sterke oplossing.

Reken op Belsec

Daarnaast kunt u ook op Belsec rekenen om het totale concept voor uw toegangspoort uit te voeren. Wij werken daarvoor samen met partners en kunnen u dankzij deze samenwerking scherpe prijzen aanbieden voor uw automatische poort of hek. Zo maken we het extra gemakkelijk voor u.

Keuze in bedieningssystemen

Voor het openen van uw poort kunt u kiezen tussen verschillende bedieningssystemen, zoals:

  • afstandsbediening
  • codeklavier
  • toegangscontrole

Veiligheidsfotocel

Bij automatische poorten installeren we standaard ook een veiligheidsfotocel. Zo vermijdt u dat uw auto tussen of onder de poort belandt en garandeert u de veiligheid van uw kinderen.

Gratis adviesgesprek

In vier stappen naar veiligheid

Analyse

Onze medewerkers komen bij u langs en analyseren de punten waar u een beveiligingsrisico loopt.

Offerte

Zodra we uw specifieke situatie hebben geïnventariseerd, stellen we een offerte voor u op. Deze offerte zullen we met u bespreken.

Installatie

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komt ons team van gecertificeerde experts bij u langs om alle beveiligingsdiensten te installeren en af te stellen.

Regelmatig onderhoud

Om optimaal te kunnen functioneren hebben beveiligingsinstallaties onderhoud nodig. Ook daar zorgen wij voor.

CONTACTEER ONS

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers:
T +32 14 31 11 19

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!