Uw veiligheid, onze zorg

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitstekende beveiliging van uw huis, bedrijfsgebouw of werf.

Belsec werkt daarvoor met enkel partners die hoogtechnologische producten leveren, zoals UTC (General Electric), Panasonic, Aiphone, Nice en DR Automatics.

Beveiliging op maat

Elk huis, elk bedrijfsgebouw en elke werf is anders. Onze oplossingen in beveiliging zijn daarom altijd maatwerk. Onze medewerkers voeren een nauwkeurige risicoanalyse bij u uit, stellen hun rapport op en zorgen voor een duurzame en betrouwbare oplossing.

We installeren onze systemen piekfijn en indien gewenst integreren we meerdere systemen. Reken daarvoor op de technische expertise van onze geschoolde medewerkers.
De alarm- en brandbeveiligingssystemen van Belsec worden jaarlijks gekeurd door officiële instanties (Vinçotte, ANPI). Uw garantie op kwaliteit.

24/7 service

Belsec is oprecht met uw veiligheid begaan. Daarom is de installatie van onze apparaten slechts het begin van onze service. Onze medewerkers zijn 24/7 voor u beschikbaar. We zijn maar één telefoontje van u verwijderd en zorgen bij een vraag meteen voor een gepast antwoord of oplossing.

ERKENNINGEN

Vigilis IBZ

Vigilis IBZ

Belsec beschikt over een erkenning van Binnenlandse zaken nr. 20-0959-69 betreffende beveiligingsondernemingen, en is erkend aannemer (nr. 022-701).

INCERT

INCERT

INCERT is een kwaliteitsmerk voor de producten en diensten met betrekking tot elektronische beveiliging tegen inbraak. Enkel de producten en de beveiligingsondernemingen die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merk gebruiken. Ons erkenningsnummer: B-1588.

ENKELE REFERENTIES

Leen Bakker

Leen Bakker

Leenbakker is gespecialiseerd in budgetmeubelen en beschikt over meer dan 60 winkels in België.

lloydspharma

Lloydspharma

LloydsPharma, een keten van apotheken aanwezig in heel België met meer dan 110 filialen, heeft als missie uw gezondheids- en welzijnpartner te zijn.

Sibelco

Sibelco

Met wereldwijd meer dan 245 productie-eenheden is Sibelco de onbetwiste pionier en marktleider in industriemineralen.

Gheys Transport

Gheys Transport

Transport Gheys is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar actief in de transportwereld en logistieke diensten.

CONTACTEER ONS

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers:
T +32 14 31 11 19

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!