24/7 Service

Sinds 1975

Zakelijk of particulier

Panasonic certified partner

Belsec, dé expert in camerabewaking

Met camerabewaking houdt u altijd een oogje in het zeil bij u thuis of in uw bedrijfspand. Camerabewaking schrikt dieven af en geeft u zwart op wit bewijs als er toch sprake is van diefstal.
Om u de beste camerabewaking te bieden, werken wij samen met Panasonic. Met de IP-camera’s van Panasonic ziet u via uw smartphone altijd en overal wat er thuis, op uw werf of in uw bedrijfsgebouwen gebeurt. De camera’s worden op een UTP-netwerk aangesloten. Zo kunt u via een url de camerabeelden van alle locaties direct bekijken.

Gratis adviesgesprek

24/7 service

Belsec is sterk en oprecht met uw veiligheid begaan. Daarom zijn onze medewerkers 24/7 voor u beschikbaar. We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd en zorgen bij een vraag meteen voor een daadkrachtig antwoord of sterke oplossing.

Sinds 1975

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen.

Zakelijk of particulier

Elk huis, elke werf of elk bedrijfsgebouw is anders. Onze oplossingen in beveiliging zijn daarom altijd maatwerk. Onze medewerkers voeren een doorgedreven risicoanalyse uit, stellen hun rapport op en zorgen voor een duurzame en betrouwbare oplossing

Panasonic- Certified partner

Belsec is een Panasonic IP-geregistreerde & IP-gecertificeerde partner. Wij zijn officieel erkend door Panasonic om IP-oplossingen van Panasonic’s CCVE-systeemnetwerkproducten door te verkopen en te installeren.

De revolutie van IP-camera’s

Belsec biedt u IP-camera’s aan van Panasonic: de beste kwaliteit op het vlak van camerabewaking. De voordelen hiervan zijn:

  • Zeer goede beeldkwaliteit (HD, full HD en hoger)
  • Maximale integratie (tellen van klanten, koppeling met kassa, toegangscontrole)
  • U kunt de videobeelden op uw smartphone of computer bekijken

Diverse toepassingen

Onze IP-camera’s kunt u voor diverse toepassingen en doeleinden inzetten. Zo zijn verschillende camera’s speciaal gebouwd voor gezichtsherkenning. Een ongewenste klant in uw winkel? Het geheugen van de camera slaat het gezicht op en het systeem waarschuwt u automatisch als de klant opnieuw de winkel binnenstapt.

Verbindt u de informatie van verschillende winkels in één netwerk? Dan herkent het systeem ook ongewenste gasten als ze op een andere plaats willen toeslaan.

Integratie met andere systemen

Voor een optimale beveiliging kunt u onze IP-camera’s koppelen aan ons alarmsysteem. Ook kunt u een koppeling maken met uw toegangscontrole: aan de hand van de nummerplaat weet de camera meteen of een auto wel of niet mag passeren.

Handig: camerabewaking voor marketing

Camerabewaking kan ook een handig middel zijn om uw klanten te leren kennen. Wie zijn uw klanten? En hoe lang blijven ze in uw winkel? Met die informatie, kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn.

Live demo

Benieuwd naar de kwaliteit van onze camera’s? Neem contact met ons op voor een live demo.

In vier stappen naar veiligheid

Analyse

Onze medewerkers komen bij u langs en analyseren de punten waar u een beveiligingsrisico loopt.

Offerte

Zodra we uw specifieke situatie hebben geïnventariseerd, stellen we een offerte voor u op. Deze offerte zullen we met u bespreken.

Installatie

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komt ons team van gecertificeerde experts bij u langs om alle beveiligingsdiensten te installeren en af te stellen.

Regelmatig onderhoud

Om optimaal te kunnen functioneren hebben beveiligingsinstallaties onderhoud nodig. Ook daar zorgen wij voor.

CONTACTEER ONS

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers:
T +32 14 31 11 19

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!