24/7 Service

Sinds 1975

Zakelijk of particulier

BOSEC-Certified

Belsec, dé expert in branddetectie

Met meer dan 40 jaar ervaring in branddetectie weet Belsec precies waar brandgevaar schuilt. Met de juiste installatie zorgen we dat u optimaal beschermd bent als er brand uitbreekt. Van een woning tot een bedrijfspand, wij zorgen in elke situatie voor de juiste branddetectie.

Gratis adviesgesprek

24/7 service

Belsec is sterk en oprecht met uw veiligheid begaan. Daarom zijn onze medewerkers 24/7 voor u beschikbaar. We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd en zorgen bij een vraag meteen voor een daadkrachtig antwoord of sterke oplossing.

Sinds 1975

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen.

Zakelijk of particulier

Elk huis, elke werf of elk bedrijfsgebouw is anders. Onze oplossingen in beveiliging zijn daarom altijd maatwerk. Onze medewerkers voeren een doorgedreven risicoanalyse uit, stellen hun rapport op en zorgen voor een duurzame en betrouwbare oplossing

BOSEC- Certified

BOSEC is het garantielabel voor uw brandpreventie.
Het BOSEC merk is een keurmerk dat meer dan 25 jaar geleden werd ingeleid door fabrikanten, installateurs, de overheid, brandweerlieden en verzekeringen om uw veiligheid te garanderen.

Integratie op alarmsysteem

Belsec plaatst rookmelders op strategische plaatsen. Deze rookmelders waarschuwen u bij het kleinste gevaar. Als u dat wenst, kunnen we de brandmeldinstallatie ook aansluiten op het alarmsysteem, dat weer verbonden is met de meldkamer. Breekt er brand uit? Dan schakelt de meldkamer direct de brandweer in. Zo kunt u met onze branddetectie grote schade voorkomen.

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Bedienbaar vanaf mobiele telefoon
  • 24/7 service

BOSEC-gecertificeerd

Alle branddetectietoestellen van Belsec zijn gecertificeerd door BOSEC. Met dit keurmerk bent u er zeker van dat de wettelijke voorschriften worden nageleefd.

In vier stappen naar veiligheid

Analyse

Onze medewerkers komen bij u langs en analyseren de punten waar u een beveiligingsrisico loopt.

Offerte

Zodra we uw specifieke situatie hebben geïnventariseerd, stellen we een offerte voor u op. Deze offerte zullen we met u bespreken.

Installatie

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komt ons team van gecertificeerde experts bij u langs om alle beveiligingsdiensten te installeren en af te stellen.

Regelmatig onderhoud

Om optimaal te kunnen functioneren hebben beveiligingsinstallaties onderhoud nodig. Ook daar zorgen wij voor.

CONTACTEER ONS

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers:
T +32 14 31 11 19

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!