24/7 Service

Sinds 1975

Zakelijk of particulier

INCERT-Kwaliteitslabel

Belsec, dé expert in alarmsystemen

Belsec biedt betrouwbare alarmsystemen om u te beveiligen tegen inbraak. Zo voelt u zich op elk moment veilig in uw huis of hoeft u zich geen zorgen te maken om inbraak op uw werf of in uw bedrijfsgebouw.
Wij bieden zowel bekabelde als draadloze systemen aan. In dat laatste geval is er in bestaande woningen of gebouwen geen breekwerk nodig.

Gratis adviesgesprek

Sinds 1975

Belsec is leider in beveiliging voor particulieren en bedrijven. Sinds 1975 zorgen onze professionele medewerkers overal in België voor een uitmuntende beveiliging van uw huis, werf of bedrijfsgebouwen.

Voor bedrijven én particulieren

Elk huis, elke werf of elk bedrijfsgebouw is anders. Onze oplossingen in beveiliging zijn daarom altijd maatwerk. Onze medewerkers voeren een doorgedreven risicoanalyse uit, stellen hun rapport op en zorgen voor een duurzame en betrouwbare oplossing

Incert- Kwaliteitslabel

INCERT is een kwaliteitsmerk voor de producten en diensten met betrekking tot elektronische beveiliging tegen inbraak. Enkel de producten en de beveiligingsondernemingen die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merk gebruiken. Ons erkenningsnummer: B-1588.

24/7 service

Belsec is sterk en oprecht met uw veiligheid begaan. Daarom zijn onze medewerkers 24/7 voor u beschikbaar. We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd en zorgen bij een vraag meteen voor een daadkrachtig antwoord of sterke oplossing.

Bekabeld alarmsysteem

Wij bieden een bekabeld alarmsysteem aan dat altijd INCERT-gecertificeerd is en dus voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Draadloos alarmsysteem

U kunt ook kiezen voor een draadloos alarmsysteem. De draadloze systemen van Belsec zijn 100% kabelvrij en bieden het grootste installatiegemak. De SIM-kaart vervangt een telefoonlijn. Bij een alarm stuurt het systeem via de SIM-kaart een signaal naar de meldkamer.

Meldkamer

Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken raden we u aan om met een meldkamer te werken. Zo bent u 24 uur per dag beveiligd. Bij een melding kan de meldkamer snel actie ondernemen en direct contact opnemen met de politie. De keuze is volledig aan u. 

Videoverificatie

Met videoverificatie (videofied) bieden wij u de nieuwste technologie aan op het gebied van inbraakbeveiliging. De detector met ingebouwde camera registreert bij een beweging 10 seconden beeldmateriaal en zendt de opname meteen naar de meldkamer. Is er sprake van een inbraak of diefstal? Dan wordt de politie en/of de interventiedienst meteen verwittigd. Op deze manier zorgt u voor een snelle reactie en voorkomt u ook eventueel vals alarm en de bijbehorende kosten daarvan.

Installatie & integratie

Onze experts komen bij u thuis, uw werf of bedrijf langs en maken een grondige analyse van de risico’s. Op basis van die analyse maken wij een voorstel voor een alarmsysteem. Als u akkoord gaat met ons voorstel maken we een afspraak om het systeem te installeren. Wij kunnen onze toestellen ook integreren met onze andere systemen, zoals branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking.

Jaarlijks onderhoud

Als u kiest voor de inbraakbeveiliging van Belsec, komen we elk jaar bij u langs om de installatie grondig te checken en piekfijn af te stellen. Een kwestie van service.

In vier stappen naar veiligheid

Analyse

Onze medewerkers komen bij u langs en analyseren de punten waar u een beveiligingsrisico loopt.

Offerte

Zodra we uw specifieke situatie hebben geïnventariseerd, stellen we een offerte voor u op. Deze offerte zullen we met u bespreken.

Installatie

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komt ons team van gecertificeerde experts bij u langs om alle beveiligingsdiensten te installeren en af te stellen.

Regelmatig onderhoud

Om optimaal te kunnen functioneren hebben beveiligingsinstallaties onderhoud nodig. Ook daar zorgen wij voor.

CONTACTEER ONS

Een vraag over onze beveiliging? Bel meteen een van onze medewerkers:
T +32 14 31 11 19

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!